Vis studentum.no som: Mobil

Engelsk - årsstudium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Engelsk - årsstudium

Engelsk er i dag det språket som er mest utbredt i global kommunikasjon. Det finnes et mangfold av litteratur, filmer, vitenskapelige verk, tidsskrifter og aviser på engelsk. Men språket er også gammelt, og historien strekker seg over mer enn 1000 år. Årsstudiet i engelsk har som mål å gi deg innsikt i det engelske språkets system. Gjennom både teoretisk og praktisk tilnærming vil du kunne utvikle gode ferdigheter i bruken av moderne engelsk. Her møter du også engelskspråklig litteratur fra ulike perioder, sjangere og geografiske områder.

Videre gir årsstudiet deg innblikk i de kulturelle, politiske og historiske trekkene som ligger til grunn for aktuelle hendelser og situasjoner i engelskspråklige samfunn.

All undervisning foregår på engelsk.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!