Vis studentum.no som: Mobil

Grunnskolelærerutdanning 5.-10. trinn- masterstudium (5-årig)

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Grunnskolelærerutdanning 5.-10. trinn- masterstudium (5-årig)


Vil du bli den gode læreren elevene husker i fremtiden? På 5.–10. trinn møter du elever der et fundament for fagene de har i skolen allerede er lagt. Som grunnskolelærer for 5.–10. trinn skal du ha god innsikt i flere undervisningsfag. Gjennom dette studiet får du undervisningskompetanse i to eller tre undervisningsfag.

Du kan velge blant disse fagene som masterstudieretning:

norsk
matematikk
engelsk
naturfag
kroppsøving
KRLE
musikk
samfunnsfag
kunst og håndverk
tegnspråk
spesialpedagogikk
sosialpedagogikk
Læreren er en rollemodell, leder og veileder. Du får stort ansvar og muligheten til å inspirere mange ulike mennesker.

Som student i grunnskolelærerutdanningen for 5.-10. trinn får du muligheten til å fordype deg i undervisningsfagene. I møte med elevene vil du oppdage deres ulike kompetanser og får mulighet til å skape opplevelse av mestring.

Studiet kvalifiserer deg for undervisningsstillinger i skolens 5.–10. trinn. Du kan også jobbe i andre stillinger relatert til skole, undervisning og opplæring, blant annet i barnehager (krever videreutdanning i barnehagepedagogikk) og i voksenopplæringen. I tillegg er det grunnskolelærere i mange andre yrker, som skoleadministrasjon, frivillige organisasjoner, informasjonsarbeid eller fagpolitisk arbeid.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!