Vis studentum.no som: Mobil

Kjemi - doktorgrad (ph.d.)

NTNU
Sammendrag
Doktorgrad
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Kjemi - doktorgrad (ph.d.)

PhD-programmet i kjemi har som mål å utdanne uavhengige forskere på internasjonalt nivå, i samarbeid med nasjonale og internasjonale forskningsinstitusjoner. Den grunnleggende forskningen er basert på å løse, og være i overenstemmelse med, FNs mål for bærekraftig utvikling innen helse, energi og miljø. Forskningsaktiviteten og anvendelsen av forskningen knyttes til problemstillinger innen medisinsk teknologi, energiomforming, nano-teknologi, marin- og naturmiljøkjemi. Metodene og teknikkene som brukes i programmet er relevante for anvendelser innen industri og samfunnet generelt. Forskningsgruppene består av internasjonalt anerkjente forskere med omfattende internasjonalt forskningssamarbeid.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!