Vis studentum.no som: Mobil

Filmvitenskap - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Filmvitenskap - bachelorstudium

Hvilken kinofilm husker du best fra i fjor? Hvor mange typer skjermteknologier kan du ta i bruk for å se den filmen på nytt i dag?

Audiovisuelle uttrykk utvikler seg stadig og utgjør i dag en sentral del av dagliglivet vårt. Slike uttrykk gir oss ikke bare underholdning, men får oss til å tenke nytt, til å huske historien vår, samtidig som vi informeres og undervises, og utfordres og engasjeres. Studiet inneholder emner som blant annet tar for seg temaer som filmhistorie, filmens teori og estetikk, dokumentarfilm, fiksjonsfilm og filmen i samfunnet. Du får kjennskap til filmvitenskap som forskningsfelt, og får blant annet kunnskaper om filmvitenskapen, tradisjon, egenart og samfunnsrelevans. Du lærer videre om de levende bildenes produksjons-, distribusjons- og visningspraksiser i Norge og internasjonalt.

Bachelorstudiet i filmvitenskap passer for deg som har en genuin interesse for film både som underholdning og samfunnskritisk formidlingsform, og som ønsker å lære mer om film og audiovisuelle medier.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!