Bachelor

Filmvitenskap - bachelorstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Filmvitenskap - bachelorstudium

Filmvitenskap er studiet av levende bilder i ulike former: kinofilm og strømmeserier, nettvideoer og dataspill, fiksjon og dokumentar. Faget gir deg innsikt i hvordan audiovisuelle medier kommuniserer og engasjerer, og hvordan de bidrar til å forme vår forståelse av oss selv og verden rundt oss.

Bilder og lyd står sentralt i hverdagen vår som både underholdning, informasjon og læring. På bachelorprogrammet i filmvitenskap lærer du å forstå film, serier og andre audiovisuelle uttrykk, og forklare deres betydning for mennesker, kultur og samfunn.

NTNU er det eneste stedet i Norge som tilbyr deg akademisk bachelor- og mastergrad i filmvitenskap. Studiene lærer deg å betrakte vår stadig mer altomfattende medievirkelighet med et nyansert og kritisk blikk, og du får en kompetanse som gir deg mange jobbmuligheter innenfor medier, kultur og undervisning.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights