Integrert Master

Maskin- og energiteknologi

NTNU, i Trondheim
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Maskin- og energiteknologi

Velger du å studere maskin- og energiteknologi, velger du muligheter. Muligheten til å lære teori, og til å utføre i praksis. Til å jobbe med mennesker, og til å gå i dybden på teknologi. Til å designe de små komponentene, og til å løse de store utfordringene.

Enten du vil designe proteser, smart emballasje, jetmotorer, vindturbiner, roboter eller elektriske fly. Om du vil fordype deg i romfart, bærekraftige produkter, effektiv produksjon, elektrisk energi eller transport. Om du vil jobbe med mennesker, med maskiner, i laboratoriet, eller en kombinasjon av alt. Studerer du maskin- og energiteknologi kan du si ja, takk, begge deler, og være med å skape teknologien som former framtiden.

Sivilingeniører fra maskin- og energiteknologi er brobyggere når forskjellige teknologier kombineres for å skape nye produkter og metoder. De spiller en uunnværlig rolle i hele teknologisektoren.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights