Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i logistikkledelse

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Gjøvik
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i logistikkledelse

Lurer du på hvordan varene i butikken kommer frem? Lurer du på hvorfor så mange varer er «made in China»? Er du interessert i å forstå reisen fra en råvare til et ferdig produkt? Ønsker du en utdanning hvor du er kvalifisert for jobb etter tre år, men også er kvalifisert til å ta en master? Da er bachelor i logistikk noe for deg!

Bachelor i logistikk skal gi deg en dybdeforståelse om hvordan bedriftens verdikjede henger sammen, hvordan produksjonen internt i bedriften organiseres og hvilken verdi en effektiv transport kan bidra med for å få varen frem til kunden. Du får en utdannelse som kombinerer en grunnleggende forståelse for økonomi og ledelse med en fordypning i logistikk. Utdanningen kvalifiserer til ulike jobber i organisasjoner som har behov for kompetanse innenfor ledelse, effektivisering av prosesser og verdikjeder (SCM) , innkjøp, produksjonsplanlegging, lagerstyring, transport og ruteplanlegging.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!