Bachelor

Bachelor i logistikkledelse

NTNU, i Gjøvik
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i logistikkledelse

Lurer du på hvordan varene i butikken kommer frem? Lurer du på hvorfor så mange varer er «made in China»? Er du interessert i å forstå reisen fra en råvare til et ferdig produkt? Ønsker du en utdanning hvor du er kvalifisert for jobb etter tre år, men også er kvalifisert til å ta en master? Da er bachelor i logistikk noe for deg!

Bachelor i logistikk skal gi deg en dybdeforståelse om hvordan bedriftens verdikjede henger sammen, hvordan produksjonen internt i bedriften organiseres og hvilken verdi en effektiv transport kan bidra med for å få varen frem til kunden. Du får en utdannelse som kombinerer en grunnleggende forståelse for økonomi og ledelse med en fordypning i logistikk. Utdanningen kvalifiserer til ulike jobber i organisasjoner som har behov for kompetanse innenfor ledelse, effektivisering av prosesser og verdikjeder (SCM) , innkjøp, produksjonsplanlegging, lagerstyring, transport og ruteplanlegging.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights