Vis studentum.no som: Mobil

Årsstudium i medisinsk og biologisk kjemi

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Årsstudium i medisinsk og biologisk kjemi

Vil du ha et solid grunnlag for videre studier innen medisinsk og biologisk kjemi, eller trenger du ekstrapoeng til å søke inntak på medisin og veterinærstudier? Årsstudium i medisinsk og biologisk kjemi gir deg en innføring i kjemi og ulike biologiske og medisinske emner, og du blir godt forberedt på videre studier.

Årsstudiet passer for deg som er interessert i biologiske, kjemiske og medisinske emner. Du ønsker å studere ett år uten å ta en grad, samtidig som du får en relevant bakgrunn for videre studier innen disse fagområdene. Du får grunnleggende kunnskaper i fysiologi, anatomi, biokjemi, mikrobiologi, bioteknologi, ernæring, kjemi og innføring i medisin for ikke-medisinere.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!