Vis studentum.no som: Mobil

Religionsvitenskap - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Religionsvitenskap - masterstudium

Masterprogrammet for religionsvitenskap gir deg muligheten til å fordype deg innenfor et avgrenset felt av religionsvitenskapen. Masterprogram i religionsvitenskap ved NTNU har en særegen samtidsprofil, og NTNUs kompetanseområder finnes for tiden spesielt innenfor kognitiv religionsvitenskap, jødedom, sørasiatisk religion, religion i Midtøsten, nye religioner i Vesten og kristendomshistorie. I samråd med faglærer velger du selv tema for masteroppgaven din. Du står også fritt til å velge emner på inntil 22,5 studiepoeng for å bygge opp spesialkunnskap på temaet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!