Vis studentum.no som: Mobil

Mastergradsstudium i Digital samhandling

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Mastergradsstudium i Digital samhandling

Masterstudiet i Digital samhandling gir deg kunnskap om hvordan digitale systemer kan bidra til mer effektiv samhandling på tvers av ulike fagområder. Samhandling på arbeidsplasser blir stadig viktigere for å oppnå en lønnsom og effektiv arbeidshverdag. I et digitalt arbeidsliv trengs det ansatte som forstår hvilke digitale løsninger organisasjonen bør ta i bruk og hvordan gevinster kan oppnås. De fleste bedrifter i dag har et økende behov for å effektivisere, både innad i egne team, men også på tvers av organisasjonen. Med master i Digital samhandling kan du være med på å innføre og lede digitaliseringsprosessene som arbeidslivet står ovenfor.

Etter et masterprogram er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!