Vis studentum.no som: Mobil

Samfunnsøkonomi (5-årig) - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Samfunnsøkonomi (5-årig) - masterstudium

Hvordan anvender samfunnet sine knappe ressurser, og hvordan bør de anvendes? Dette er spørsmål som gjennomsyrer den løpende samfunnsdebatten, og som dette studiet prøver å besvare med bruk av modeller og ulike analyseredskaper. Modellene og metodene er basert på matematikk og statistikk, og passer for deg som er analytisk og matematisk anlagt.

Det femårige masterprogrammet i samfunnsøkonomi passer for deg som er samfunnsengasjert og ønsker en høyere økonomisk utdanning med gode jobb- og karrieremuligheter.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!