Integrert Master

Master i økonomi og administrasjon

NTNU, i Trondheim
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Master i økonomi og administrasjon

En siviløkonom fra NTNU har allsidige kunnskaper om ledelse, etisk refleksjon, finansiering og drift av private bedrifter og offentlige virksomheter. Som student på femårig økonomi og administrasjon skal du også kunne forstå samspillet mellom teknologi og økonomi. Master i økonomi og administrasjon gir deg rett til å benytte tittelen Siviløkonom.

Du vil gjennom dette studiet lære å se nye muligheter, som vil gjøre deg i stand til å evaluere komplekse markeder, gjennomføre nye løsninger og forretningsområder for å tilpasse kunders behov. Vi tar sikte på å utdanne kandidater som skal kunne innfri samfunnets krav om bærekraftig produksjon, og fremtidig utvikling i offentlig og privat sektor.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights