Vis studentum.no som: Mobil

Lektorutdanning i kroppsøving og idrettsfag for trinn 8 − 13

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Lektorutdanning i kroppsøving og idrettsfag for trinn 8 − 13

Ønsker du å vekke unge menneskers engasjement for idrett og gi dem et positivt møte med kroppsøvingsfaget? Med en lektorutdanning i kroppsøving og idrett kombinerer du lærerutdanning med faglig fordypning i kroppsøving og idrett. Studiet gir deg ulike perspektiver på kropp, idrett og fysisk aktivitet, og gir grunnlag for praktisk arbeid med idrett.

Studiet ser på idrett som samfunnsmessig fenomen, og gir deg grunnlag for å forstå og tilpasse undervisningen til elevers ulike forutsetninger. Kroppsøvingsfagets og idrettens organisering og verdigrunnlag belyses både i et nasjonalt, internasjonalt, historisk og framtidsrettet perspektiv.

Som lektor i kroppsøving og idrettsfag kan du undervise i kroppsøving på ungdomstrinn og i videregående skole. På videregående kan du også undervise i programfagene innen utdanningsprogrammet idrettsfag.

Kompetansen du får gjennom lektorutdanningen gjør deg attraktiv også utenfor skolen. Du kan jobbe som trener eller leder i idrett. Du vil også være kvalifisert for yrker hvor det kreves fagkompetanse, pedagogisk kompetanse og formidlingsevne, for eksempel innenfor ledelse og kommunikasjon.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!