Vis studentum.no som: Mobil

Master i barnevernsarbeid

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master i barnevernsarbeid

Ønsker du å fordype deg i barnevernsfeltet?

Masterprogrammet i barnevernsarbeid gir deg en unik mulighet til å jobbe praktisk, og utvikle relevant vitenskapelig kompetanse knyttet til barn og familier i utsatte livssituasjoner. Dette er en svært arbeidsrelevant master, og i løpet av studiet skal du ut i praksis.

På studiet får du utviklet dine analytiske ferdigheter knyttet til avanserte problemstillinger. Du får trening i å gjennomføre vitenskapelige utrednings- og forskningsarbeider. Du vil bli utfordret både på innovasjon og sosialt entreprenørskap. Masteren vil derfor gi deg kompetanse til å være med å utvikle framtidens barnevern – både inne praksisfeltet og forskningsfeltet. Du har mulighet til å ta studiet på heltid og deltid.

En master i barnevernsarbeid gir deg kompetanse og perspektiver du kan benytte i barnevernsarbeid med barn, unge og familier i utsatte livssituasjoner. Du kan blant annet jobbe praktisk innen kommunalt og statlig barnevern, med innovasjon og faglig utvikling. Videre kvalifisere den til opptak på PhD studiet

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!