Master

Fagdidaktikk - studieretning matematikk

NTNU, i Trondheim
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Fagdidaktikk - studieretning matematikk

Ønsker du å bli en ressursperson i matematikkfaget? Hovedformålet med dette studiet er å gi deg som ønsker å jobbe med undervisning og formidling av matematikkfaget en solid kompetanse i matematikk og matematikkdidaktikk.

En mastergrad i matematikkdidaktikk kombinert med lærerutdanning er en utdannelse som er svært etterspurt i skolen i Norge i dag. Du vil være en ressursperson med spesialkunnskaper i undervisning i matematikk. Gjennom arbeid med ulike fagemner som er viktige som grunnlag for å undervise matematikk, vil du utvikle gode kunnskaper i matematikk både som vitenskapsfag og som skolefag.

En master i fagdidaktikk gir deg mange jobbmuligheter. Kombinert med lærerutdanning gir masteren i fagdidaktikk deg et godt grunnlag for å drive undervisning i skole og på andre arenaer. Masterstudiet gir deg kompetanse til å ta del i og drive utviklingsarbeid i skolen og andre kunnskapsinstitusjoner. Med en master i fagdidaktikk kan du også bli kvalifisert for arbeid i offentlig administrasjon og forvaltning, i universitets- og høgskolesektoren, og i forlag.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights