Bachelor

Mekatronikk og produktdesign

NTNU, i Ålesund
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Mekatronikk og produktdesign

Som ingeniør i mekatronikk kan du være med å utvikle de nye produktene som bidrar til et bærekraftig samfunn. Produkter tilpasset brukeren, laget av resirkulerte materialer med nye og avanserte produksjonsmetoder, og har samspill med smarte energisparende algoritmer. Produkter som gir beskjed om vedlikehold eller bytte av reservedeler i stedet for bruk og kast. 

Har du lyst å lære å utvikle nye produkter? Er du interessert i robotisering og designprosesser? På dette studiet lærer du hvordan å utvikle og designe produkter som består av både mekanikk, elektronikk og programvare. Her inngår bruk av 3D-verktøy, det å lage prototyper og teste disse.

Fordi vi omringes av mekatroniske systemer vil du kunne jobbe innen mange bransjer. Med utgangspunkt i kontakten NTNU i Ålesund har med næringslivet er veien kort fra studier til spennende jobber. 

Som mekatronikkingeniør kan du være med å muliggjøre produksjon av produkter vi trenger i fremtiden.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights