Master

NTNUs Entreprenørskole - masterstudium i entreprenørskap (2-årig)

NTNU, i Trondheim
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

NTNUs Entreprenørskole - masterstudium i entreprenørskap (2-årig)

NTNUs Entreprenørskole er et 2-årig masterprogram innen entreprenørskap. Studiet kombinerer faglig fordypning innen strategi, økonomi og forretningsutvikling med praktisk erfaring som gründer i egen bedrift. Målet til studiet er å utdanne verdens beste forretningsutviklere.

Som student jobber du sammen med to til tre medstudenter på NTNUs Entreprenørskole i et tverrfaglig team. Teamet kan ta utgangspunkt i en egen idé eller jobbe sammen med en ekstern idéhaver. I halvannet år skal teamet jobbe med et forretningsprosjekt basert på denne idéen. Sammen skal dere sørge for at prosjektet blir en kommersiell suksess. Flere team velger også å jobbe videre med bedriften etter endt studium, og mange prosjekt som ble startet på Entreprenørskolen er i dag suksessfulle bedrifter. Eksempler på dette er Connect LNG, PramPack, Douchebags, Graphiq, Exero, og Trevarefabrikken.

Rundt halvparten av de uteksaminerte studentene fortsetter å arbeide med prosjektet initiert gjennom Entreprenørskolen. Det er en skrikende mangel på forretningsutviklere, og våre kandidater har fått meget attraktive jobber, eksempelvis i Equinor, Schibsted, Deloitte, Accenture og McKinsey.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights