Vis studentum.no som: Mobil

NTNUs Entreprenørskole - masterstudium i entreprenørskap (2-årig)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

NTNUs Entreprenørskole - masterstudium i entreprenørskap (2-årig)

NTNUs Entreprenørskole er et toårig masterprogram innen entreprenørskap. Her lærer du å kommersialisere kunnskapsbaserte forretningsideer - og ideen bak prosjektet skal du finne selv. Studiet kombinerer faglig fordypning innen strategi, økonomi og forretningsutvikling med praktisk erfaring som gründer i egen bedrift. Målet er å utdanne verdens beste forretningsutviklere. Du jobber sammen med to til fire medstudenter i et tverrfaglig team som arbeider med et forretningsprosjekt i halvannet år. Du kan ta utgangspunkt i din egen idé eller jobbe sammen med eksterne idéhavere. Sammen skal dere sørge for at prosjektet blir en kommersiell suksess. Mange prosjekter som ble startet på NTNUs Entreprenørskole er i dag suksessfulle bedrifter.

Formålet for NTNUs entreprenørskole er altså todelt: Skape fremtidens forretningsutviklere som kan kommersialisere teknologibaserte forretningsideer og bidra til at innovasjoner og ideer fra NTNU og andre teknologimiljøer blir kommersialisert (enten ved oppstart av ny bedrift eller ved å bidra til teknologioverføring til eksisterende bedrifter).

Kandidatene skal ha teknologisk kunnskap på linje med andre sivilingeniører. Dette betyr at studiet må ha tekniske emner på masternivå for å sikre tilstrekkelig dybde og tyngde i den teknologiske delen av studiet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!