Vis studentum.no som: Mobil

Design - doktorgrad (ph.d.)

NTNU
Sammendrag
Doktorgrad
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Design - doktorgrad (ph.d.)

Ph.d.-studiet i design er en forskerutdanning for deg som har mastergrad. Stadig flere bransjer har behov for spesialiseringen som ph.d.-studiet gir, og utdanningen gir deg et godt grunnlag for ledende arbeid innen næringsliv, forvaltning, utdanning og forskning. Studiet er normert til et 3 års fulltidsstudium og består av en opplæringsdel og en forskningsdel som gir deg en videreutdanning og faglig fordypning innen vitenskapelig arbeid og metodikk, samt en spesialisering i ulike designrelaterte tema.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!