Bachelor

Drama og teater - bachelorstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Drama og teater - bachelorstudium

Er du kreativ og interessert i hvordan man skaper en bærekraftig forestilling både på og bak en scene? Lurer du på hvordan teatret har utviklet seg gjennom tiden og i dag brukes i skolen, fengsler, museer og i helse- og sosialt arbeid? Studiet er midt i blinken for deg som vil utforske drama og teaters relevans i dag!

Du får innsikt i hvordan scenekunstfeltet har utviklet seg historisk og har dannet grunnlag for kunstneriske og pedagogiske praksiser i samtiden. Vi legger vekt på nyere dramaturgiske og interaktive former for drama og teater, dramapedagogikk og bærekraftig scenekunstproduksjon.

Å vite hvordan man samhandler og kommuniserer med andre, skaper og formidler et budskap, eller planlegger og gjennomfører et sammensatt prosjekt, er like essensiell kunnskap på et teater, som når man jobber i en frivillig organisasjon eller med prosjektledelse. En utdanning i drama og teater kan dermed være en inngangsport til mange ulike arenaer.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights