Vis studentum.no som: Mobil

Drama og teater - bachelorstudium

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Drama og teater - bachelorstudium

Har du lyst å lære mer om drama- og teaterfeltet gjennom både teori og praksis? Vil du bli introdusert for forestillingsanalyse, teater- og kulturpolitikk, teaterhistorie, sjangerforståelse, skuespillmetoder, improvisasjon og drama- og teaterpedagogikk? Er du nysgjerrig på dramaturgi og konseptutvikling, og ulike modeller og arbeidsmåter for teaterproduksjon? Kunne du tenke deg å lage og delta i teaterproduksjoner som en del av utdanningen din?

En bachelor i drama og teater ved NTNU gir deg alt dette. Bachelorprogrammet er treårig og består av 180 studiepoeng. Undervisningen består av forelesninger, seminarer, praktiske øvelser og teaterproduksjoner. Du vil også få gjesteforelesninger av relevante bransjefolk, og besøke teaterinstitusjoner og forestillinger. Studiet krever selvstendig arbeid med skriftlige oppgaver og lesing av pensum, men også deltagelse i gruppearbeid med skriftlige og praktiske oppgaver. Tar du en bachelor i drama og teater kan du arbeide som drama- og teaterpedagog, i kultur- og formidlingsorganisasjoner, innen det frivillige kulturlivet, innen kulturadministrasjon og ulike medier. Etter fullført bachelor i drama og teater kan du også søke om opptak på NTNUs masterprogram i drama og teater.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!