Vis studentum.no som: Mobil

Embedded Computing Systems (Master's Programme)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Embedded Computing Systems (Master's Programme)

EMECS (European Master in Embedded Computing Systems) er et 2-årig Erasmus Mundus Master-program hvor studentene tilbringer et år hver på to av fire partneruniversitet. Partneruniversitetene i EMECS er Technische Universität Kaiserslautern, University of Southampton, Politecnico Di Torino og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet.

Programmet er en mulighet for bachelorstudenter som ønsker å styrke sin faglige bakgrunn for senere å kunne bli ansatt i et bredt spekter av IKT-selskaper eller ved universitet og forskningsinstitusjoner. Du kan spesialisere deg innen emner som: innvevde systemer (embedded systems), kommunikasjon og signalbehandling, automatisering og kontroll eller mikrosystemer.

Du finner mer informasjon om programstrukturen og kursene på EMECS nettside: https://emecs.eit.uni-kl.de/

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!