Bachelor

Bachelor i markedsføring, innovasjon og ledelse

NTNU, i Ålesund
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i markedsføring, innovasjon og ledelse

Er du interessert i markedsføring og innovasjon? Ønsker du å lære mer om hvordan organisasjoner fungerer, og hvorfor noen lykkes bedre enn andre? Med denne unike kombinasjonen av markedsføring, innovasjon og ledelse får du tilgang til grunnleggende verktøy som benyttes i morgendagens næringsliv.

Det overordnede målet med studiet er å utdanne selvstendige og ansvarsbevisste kandidater som er attraktive for regionalt, nasjonalt og internasjonalt næringsliv. Studiet vil gi deg et godt grunnlag for etter hvert å kvalifisere deg til mer overordnede lederoppgaver. Du vil lære å gjenkjenne og løse praktiske problemer, alene eller i samarbeid med andre studenter/organisasjoner.

Med en bachelor i markedsføring, innovasjon og ledelse får du en allsidig utdanning som kan kvalifisere deg til en rekke jobber både i privat og offentlig sektor. Gjennom årene på studiet har du mulighet til å starte din egen bedrift og få arbeidserfaring gjennom internship. Denne praktiske erfaringen vil komme godt med når du skal ut i arbeidslivet. Du har også mulighet til å fortsette på en master etter studiet.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights