Vis studentum.no som: Mobil

Digital markedsføring og ledelse

Oslo Nye Høyskole
Sammendrag
Bachelor
Nettstudier, Oslo
3 år
Heltid
Ja
Klasserom, Nettstudier
Startdatoer
Nettstudier
Kontakt skolen

Oslo
Kontakt skolen

Digital markedsføring og ledelse

studenter i digital markedsføring

Bachelor i digital markedsføring og ledelse

Ta Norges eneste bachelor i digital markedsføring og ledelse! Lurer du på hvordan man jobber med markedsplan og merkevarebygging for å treffe forbrukeren med effektive budskap? Hvordan merkevareledelse og sterke merkevarer skaper verdi? Og hvordan digitalisering innvirker på samfunnet? Da er denne yrkesrettede bachelorgraden noe for deg!

Markedsføringsbransjen blir stadig mer kompleks. Fremtiden krever markedsførere som forstår hele forretningsmodellen og som jobber sammenhengende på tvers av alle kanaler og samarbeider med andre fagområder, som for eksempel IT og salg.  

Markedsføringsfaget flyter stadig over i flere digitale kanaler. Det gir store muligheter, men  krever at markedsførere mestrer alle disse kanalene, tenker strategisk og behersker analyser og kontinuerlig optimaliseringsarbeid. Det er viktig at fremtidens markedsførere både har det overordnede ledelsesblikket og forståelsen, samtidig som man behersker metoder og skaper muligheter med digitale kanaler og konkrete digitale verktøy. 

Studiet er svært yrkesrettet og legger til rette for stor grad av valgfrihet med 30 studiepoeng frie emner, hvor du blant annet kan velge å ta valgemner eller dra på utveksling. I tillegg tilbyr vi, som en av få utdanninger i Norge, internship som del av bachelorgraden. Dette er en unik mulighet til å opparbeide deg erfaring og kompetanse som er høyt verdsatt i arbeidslivet. 

Hva lærer du? 

Hos oss vil du møte et solid og imøtekommende fagmiljø som er svært dedikert til faget, undervisning og veiledning. Vi er genuint interessert i å gi deg en robust og anvendelig utdanning, og bidra til at du skal få en fin studietid hos oss. 

En bachelor i digital markedsføring og ledelse er flerfaglig. Med innsikt i, og verktøy fra, flere ulike felt, står du bedre rustet til å håndtere fremtidens hverdag innen markedsføring og ledelse.  

Flere av foreleserne du møter har praktisk erfaring fra næringslivet, gjennom stillinger innenfor bank, finans, PR- og kommunikasjon, merkevareledelse, kosmetikkbransjen og flere har til og med vært gründere og startet sine egne selskaper. I tillegg har de lang erfaring fra undervisning både i Norge og i utlandet, og vil gjennom gode undervisningsformer og aktiv læring bidra til at du når målene dine. 

Vi arbeider for å skape god kontakt med potensielle arbeidstakere og bidrar gjerne med innspill til hvordan du kan gjøre deg mer attraktive for fremtidige arbeidsgivere. 

For kontakt eller mer informasjon om Digital markedsføring og ledelse, vennligst fyll inn en interessemelding.

Videre studier/jobbmuligheter

Kunnskaper, ferdigheter og kompetanse innenfor digital markedsføring og ledelse er et viktig steg på veien mot en spennende jobb, både i Norge og utlandet. Relevante arbeidsgivere finnes blant i:  

  • Reklame- og mediebyråer 
  • Kommunale og statlige etater 
  • Digitale innholdsproduksjonsbyråer 
  • Markedsavdelingen i store og mellomstore bedrifter 
  • HR-avdelingen i store og mellomstore bedrifter 
  • Oppstartsbedrifter 

Opptakskrav/Søknad

Opptakskraveter generell studiekompetanse. Du kan også søke med 23/5-regelenellerrealkompetanse. 

Studiefakta, Tittel m.m

Velg mellom stedsbasert utdanning eller nettstudier. Bachelorgraden i Oslo har oppstart høst og nettstudiet har oppstart høst og vår.

Kostnader

36000 kr.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Digital markedsføring og ledelse.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Oslo Nye Høyskole

Bjørknes Høyskole

Spennende studiemuligheter ved Oslo Nye Høyskole

Alle fortjener en studietid som lever opp til forventningene. Oslo Nye Høyskole garanterer å gjøre sitt for at du velger en utdanning som du blir fornøyd med. Her er du mer enn et studentnummer, enten du studerer i Oslo, på nett eller i utlandet!

Studietilbudet spenner seg fra helsefag, psykologi, statsvitenskap og internasjonale studier til økonomi og administrasjon og digital markedsføring og ledelse. Her tilbys alt fra enkeltemner og årsstudier til bachelor- og mastergrader. Du kan velge fag som freds- og konfliktstudier, psykologi, fysioterapi, økonomi og administrasjon, medisin grunnfag, kiropraktikk, ernæringsfysiologi, digital markedsføring og ledelse, og medisinstudier. Du kan også kombinere studier i Norge med studier i utlandet, som er en spennende mulighet for
deg og som potensielt kan verdsettes av din fremtidige arbeidsgiver.

Utdanninger på Oslo Nye Høyskole

Campus i Oslo finner du sentralt i byen, på urbane St. Hanshaugen. Høyskolen er preget av positive og ivrige studenter og ansatte som sørger for et godt læringsmiljø. Som student på Oslo Nye Høyskole blir du oppfordret til å engasjere deg ved siden av studiene i for eksempel studentdemokratiet, gjennom sosialkomiteen, studentrådet, linjeforeningene og
fadderstyret.

Nettstudier ved ONH

Det kan være flere grunner til at nettstudier er det mest ideelle for deg. Vi har to
oppstartsperioder for nettstudier i året, du kan starte mellom 15. desember og 1. februar, eller mellom 1. august og 15. september. Som nettstudent har du en fleksibel studiehverdag hvor du selv kan velge når og hvor du vil studere. Det skal uansett ikke gå på bekostning av kvaliteten på utdanningen din, eller studietiden din. Som nettstudent blir du godt tatt vare på. Du får din egen nettlærer, og via læringsplattformen Qybele har du tilgang til mange hundre undervisningsvideoer, fagchat, og mulighet til å danne kollokviegrupper med andre
studenter.

Studier i utlandet gjennom ONH

Vi samarbeider med over 20 forskjellige universiteter i utlandet. Du kan blant annet studere fysioterapi, medisin, tannlege og veterinær i utlandet. Og du kan velge å studere i land som Australia, Wales, USA, Slovakia, Nederland, Tsjekkia, USA eller Ungarn. Noen av studieløpene starter med et undervisningsår på campus hos oss i Oslo, før du drar sammen med klassen din til utlandet og fullfører studiene der. Dersom du studerer hos oss på campus i Oslo og vil
dra på utveksling et semester har du også mulighet til det.

Om du har spørsmål om studier i utlandet eller trenger hjelp med søknadsprosessen, får du gratis rådgivning hos oss. Vi hjelper deg med alt det praktiske rundt søknaden og følger deg gjennom prosessen og frem til avreise. Alle samarbeidsuniversitetene våre er godkjent for støtte av Lånekassen.

Vis alle utdanninger fra Oslo Nye Høyskole

Kontaktinformasjon til Oslo Nye Høyskole

Oslo Nye Høyskole

Lovisenberggata 13
0456 Oslo

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Digital markedsføring og ledelse:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!