Vis studentum.no som: Mobil

Drama og teater - årsstudium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Drama og teater - årsstudium

Glad i teater? Høres det fristende ut med fag som improvisasjon og rollespill, teaterproduksjon og teaterhistorie og sjangerforståelse? Har du lyst til å bli en del av et skapende klassemiljø med engasjerende forelesninger og utfordrende og morsomme seminarer?

Søk årsstudium i drama og teater! Studiet består 5 ulike emner på til sammen 60 studiepoeng (1 års fulltidsstudium). Fullført årstudium gir blant annet mulighet til å bygge ut studiene til en bachelorgrad i drama og teater. Årsstudiet kan også inngå som undervisningskompetanse i lærerutdanningen (Praktisk-pedagogisk utdanning, PPU) ved NTNU.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!