Vis studentum.no som: Mobil

Master in Applied Computer Science

NTNU
Sammendrag
Master
Gjøvik
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master in Applied Computer Science

Vil du lære å utvikle digitale løsninger for å bedre samspillet mellom mennesker og teknologi? En master i Applied Computer Science gir deg kunnskap og ferdigheter til å mestre web-, mobil- og spillteknologi. Du lærer å utvikle applikasjoner, verktøy og systemer for bruk i dagens digitale verden. Studiet gir deg vitenskapelige og analytiske ferdigheter til å se teknologiens muligheter, og samtidig stille viktige spørsmål om hvor og hvordan den skal utnyttes.

Du får mulighet til å spesialisere deg i: web, mobil, avansert applikasjonsutvikling, desentralisert teknologi, farge- og bildebehandling eller visuell databehandling. All undervisning på dette programmet foregår på engelsk.

For mer informasjon om dette masterprogrammet og søknadsfrister: https://www.ntnu.edu/studies/macs

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!