Vis studentum.no som: Mobil

Elkraftteknikk - doktorgrad (ph.d.)

NTNU
Sammendrag
Doktorgrad
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Elkraftteknikk - doktorgrad (ph.d.)

Ph.d.-programmet i elkraftteknikk er for deg som vil forske på å utvikle teknologi for produksjon av elektrisk energi fra fornybare energikilder. Du kan bidra til løsninger for fremtidens kraftnett med høy relevans for samfunnet, og imøtekomme industrielle behov og globale utfordringer.

Du vil dra nytte av et bredt spekter av forskningsspesialiseringer som tilbys av et stort og forskningsintensivt fakultet og du får også en inngangsbillett inn til internasjonal forskning. Doktorgradsprogrammet er faglig knyttet til Institutt for elkraftteknikk (IEL) og dekker de brede tverrfaglige aspektene av elektrisk energiteknikk: energiomforming, overføring og bruk av elektrisk energi, samt teknisk-økonomiske forhold. Vil du være med å utvikle løsninger for smarte energisystemer som gjør det mulig å integrere fornybare og distribuerte energikilder, samt elektrifisering av transport?

Studieprogrammet er knyttet til hovedområdet elkraftteknikk, men kan også omfatte tverrfaglige forskningsområder med hovedprofil innen elkraftteknikk.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!