Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Fagskole
Nettstudier, Steinkjer
120.0 studiepoeng
Heltid/deltid
Oppstart: Høst - Nettstudier
Nettbasert med samlinger

Elkraft

Når du velger utdanning innen elkraft vil du kunne arbeide både med produksjon, overføring og forbruk av elektrisk energi. I tillegg kan du arbeide med å planlegge og utføre elektriske installasjoner i alle typer bygg.
Fagskoleingeniøren må ha kunnskaper om teknisk dimensjonering, vurderinger og valg etter normer og forskrifter, kunnskap om styringer i elektriske installasjoner og en reflektert og oppdatert innsikt i bedriftsøkonomiske prinsipper.

Arbeidsmarkedet er både innen elektrisitetsverk, private bedrifter og offentlig virksomhet. I tillegg har oljebransjen behov for elektroutdannet personell for å kunne bygge og drifte det elektriske anlegget om bord på plattformer. Du er etter endt studium også kvalifisert for å kunne avlegge installatørprøve. For å kunne melde seg opp til installatørprøven kreves to års praksis etter avsluttet fagskoleutdanning.

For kontakt eller mer informasjon om Elkraft, vennligst fyll inn en interessemelding.

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Elkraft.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Trøndelag høyere yrkesfagskole, avd. Steinkjer

Vår avdeling på Steinkjer har en lang historie og ble etablert som et av de første fagskoletilbudene i Trøndelag allerede i 1968.

Avdeling Steinkjer, som fra 1.8.2020 inngikk i den sammenslåtte fagskolen; Trøndelag høyere yrkesfagskole (THYF), tilbyr 2-årig teknisk fagskole, linje elektro med fordypning elkraft. Vi tilbyr dette fagskoletilbudet som et nettbasert utdanningstilbud over tre år. Studentene innkalles til samlinger der lærerne gjennomgår vesentlige elementer i lærestoffet. Noen samlinger omfatter også laboratorieøvinger. Tilbudet innen el-kraft på Steinkjer gjennomføres i samarbeid med Nordland fagskole, avdeling Hadsel.

Vi er til for arbeidslivet. Vi stiller oss tilgjengelig til å skreddersy kurs og mindre utdanninger på forespørsel. THYF skal dekke morgendagens kompetansebehov.

Vis alle utdanninger fra Trøndelag høyere yrkesfagskole, avd. Steinkjer

Kontaktinformasjon til Trøndelag høyere yrkesfagskole, avd. Steinkjer

Trøndelag høyere yrkesfagskole, avd. Steinkjer

Besøksadresse:
Elvenget 10
7716 Steinkjer

Tlf: 74 17 40 00
Mobil 918 29 137
web.trondelagfylke.no

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Elkraft:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!