Vis studentum.no som: Mobil

Kunsthistorie - årsstudium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Kunsthistorie - årsstudium

Årsstudiet i kunsthistorie er rettet mot deg som ønsker å lære mer om kunst og arkitektur. Det gir deg en oversikt over de mest sentrale kunsthistoriske epokene og kunstverkene fra antikken og helt frem til vår tid. Du vil få et innblikk i vestens visuelle kultur, og lære hvordan du skal beskrive, analysere, og tolke bilder, bygninger, og andre gjenstander.

Årstudiet i kunsthistorie er et teoretisk studium. Undervisningen består av forelesninger og seminarer, i tillegg til ekskursjoner til relevante kunstinstitusjoner, bygninger og utstillinger. NTNU tilbyr også en treårig bachelor i kunsthistorie.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!