Integrert Master

Bioteknologi (5-årig) - masterstudium

NTNU, i Trondheim
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
5 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bioteknologi (5-årig) - masterstudium

Hvordan kan vi få mikroorganismer til å produsere ting vi har nytte av? På hvilke måter kan bakterier redusere forurensning? Hvilke faktorer påvirker sunnhet og kvalitet på maten vi spiser? Hvordan kan biopolymerer brukes til å lage nye og nyttige produkter? Alt dette og mer kan du fordype deg i ved å ta en master i bioteknologi.

Den 5-årige bioteknologiutdanningen har som mål å gi deg et bredt og solid grunnlag i celle- og molekylærbiologi, biokjemi og mikrobiologi. Vi legger stor vekt på laboratoriebasert undervisning, og du får en variert og interessant studiehverdag.

"

Bioteknologer kan jobbe innenfor forskning, industri og forvaltning. Som bioteknolog vil du være relevant for nasjonale fagmiljøer ved universiteter, sykehus, statlige institusjoner og miljøinstitusjoner. Mange stillinger krever utdanning på masternivå. NTNU har et stort fagmiljø som dekker mange fagområder innenfor bioteknologi, noe som gir deg store valgmuligheter i forhold til faglig spesialisering.
 

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights