Vis studentum.no som: Mobil

Fransk - masterstudium

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Fransk - masterstudium

Språk- og kulturkompetanse er en viktig del av dagens stadig mer internasjonaliserte arbeidsliv. Dette masterprogrammet gir deg spisskompetanse i fransk språk, litteratur og kultur. Du vil utvikle din praktiske språkferdighet i fransk gjennom oversettelse og muntlige innlegg underveis i studiet. Masteroppgaven gir deg spesialisert teoretisk innsikt i en av disiplinene, og du får dessuten trening i analytisk tenkning og tekstproduksjon. Dette gir deg kompetanse for jobber hvor tverrfaglighet, tverrkulturell forståelse, analyse og formidling er viktig. Med master i fransk har du også grunnlag for videre forskerutdanning i språk, litteratur eller kultur.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!