Vis studentum.no som: Mobil

Childhood Studies (Master's Programme)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Childhood Studies (Master's Programme)

Gjennom det internasjonale masterstudiet childhood studies får du forståelse av forholdet mellom barndom og kultur, innsikt i økonomiske, sosiale og politiske dynamikker og du lærer om vilkår i barns livssituasjon og velferd i forskjellige sammenhenger. Studieprogrammet er åpent både for norske og internasjonale studenter. All undervisning foregår på engelsk. Opptak til studiet krever en bachelorgrad i samfunnsvitenskap eller tilsvarende utdanning. Childhood studies vil være relevant for å arbeide med barn og barndom i offentlig sektor. Dette kan inkludere politisk og planmessig arbeid for barns livsvilkår innen offentlige institusjoner, både lokalt og internasjonalt og for arbeid i ikke-statlige organisasjoner (NGOs). Du kan også jobbe med forskning på barn og barndom.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!