Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i engelsk

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i engelsk

Engelsk er et av de mest nyttige og spennende universitetsfagene du kan ta. Vi går i dybden på det engelske språket, på engelsk litteratur og den engelske kulturen. Du blir i stand til å kommunisere profesjonelt på engelsk, og du får en kompetanse samfunnet har bruk for og arbeidsgivere etterspør.

Som engelskstudent ved NTNU er du del av et stort og internasjonalt studentmiljø. Engelsk er et populært fag, som har en aktiv linjeforening, og som er kjent for å ha gode og engasjerte forelesere.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!