Årsstudium

Årsstudium i økonomi og ledelse

NTNU, i Ålesund
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Årsstudium i økonomi og ledelse

Årsstudiet gir en grunnleggende innføring i økonomi og ledelse. Dette er kunnskap som er nyttig i de fleste yrkessammenhenger. Studiet passer for yrkesutøvere fra ulike bransjer og studenter med profesjonsutdanning som ønsker å bygge på med økonomi og administrasjon i fagkretsen. Det gir også grunnlag for videre studier innen det økonomisk-administrative fagområdet.

Gjennom årsstudiet får du en grunnleggende innføring i økonomi og ledelsesfag. Du vil blant annet komme innom fag som organisasjon og ledelse, markedsføring, bedriftsøkonomi med regnskap og finansregnskap med analyse.

Et årsstudium i økonomi og ledelse vil gi deg en grunnleggende forståelse av økonomisk-administrative fag. Dette er relevant i de fleste yrker. Du kan søke deg videre på et av våre bachelorprogrammer dersom du ønsker å fortsette studiene.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights