Vis studentum.no som: Mobil

Electric Power Engineering (Master's Programme)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Electric Power Engineering (Master's Programme)

Masterprogrammet Electric Power Engineering er et toårig masterstudium. Målet med dette programmet er å gi kandidater kunnskap og ferdigheter i planlegging, design og drift av elektriske kraftsystemer for å utvikle innovative løsninger for fremtidens bærekraftige kraftsystem. Du lærer å utvikle og designe elektroteknisk utstyr til for eksempel industri, energiforsyning, skip og jernbane. Studiet er et 2-årig heltidsstudium på 120 studiepoeng.

Dette gjør deg meget godt egnet til å arbeide med løsninger på aktuelle problemstillinger og teknologiske utfordringer i energisektoren.

Temaene til masteroppgaven er knyttet til forskningsaktivitetene til de forskjellige forskningsgruppene ved Institutt for elkraftteknikk. All undervisning foregår på engelsk. Studiet vil ha en blanding av norske og utenlandske studenter på ca. 25 studenter og du vil derfor bli en del at et lite, men godt miljø.

Etter et masterprogram er det mulig å ta en doktorgradsutdanning (ph.d.).

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!