Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i bioingeniørfag

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i bioingeniørfag


NTNUs bioingeniørutdanning kombinerer fag fra naturvitenskap, samfunnsfag og medisinsk laboratorievitenskap. Du utvikler ferdigheter og lærer å bruke stadig mer avansert teknologi, som bidrar til bedre forebygging, diagnostikk, behandling og oppfølging av sykdom. Som bioingeniør er du en del av det diagnostiske teamet rundt en pasient. Du tar blodprøver og analyserer alle typer biologisk materiale, som for eksempel blod- og vevsprøver. Arbeidet gjøres både manuelt og ved hjelp av automatiserte analyseinstrument. Du får ansvaret for at analyseresultatet skal være riktig. Resultatene er viktige for diagnostikk, behandling og oppfølging av sykdom. Det er viktig å være nøyaktig og å kunne samarbeide godt.

Som bioingeniør utgjør du en viktig brikke innen forebygging og behandling av sykdom, og studiet gir deg det teoretiske og praktiske grunnlaget som er nødvendig. Du kan ta denne utdanningen ved NTNUs Campus Ålesund eller Campus Trondheim.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!