Vis studentum.no som: Mobil

Ingeniørvitenskap og teknologi

Edith Cowan University
Sammendrag
Universitet og høgskole
Perth
Kontakt SONOR
Klasserom
Perth

Ingeniørvitenskap og teknologi

Utdanning i Ingeniørvitenskap og teknologi 

Ta en teknisk utdanning og fordyp deg i dine interesser.  

Undersøk virkelige problemer og lær deg hvordan du utvikler de beste løsningene - alt fra fornybar energi til motstandsdyktig infrastruktur.  

Om utdanningen 

Denne utdanningen fir deg en høykvalitets- og bred dekning av tverrfaglige ingeniørfag.  

Med utfordringene vi møter i moderne samfunn, blir behovet for tverrfaglige kunnskaper stadig større. Dette krever et større samarbeid mellom ulike retninger innen ingeniørmiljøet for å produsere gode resultater på utfordringer. I disse situasjonene vil en bredere forståelse av ingeniørfag være en svært stor fordel.  

I løpet av utdanningen i ingeniørvitenskap og teknologi vil du lære om ulike retninger i ingeniørfaget. Dette inkluderer at du vil få innføring i emner som blant annet teknikk, bioteknologi, elektronikk, maskineri, matematikk og teknologi. På denne måten får du en grunnforståelse i hvordan du utvikler ulike former for teknologi, i tillegg til hvordan du opprettholder, administrerer og optimaliserer prosesser og systemer.  

Ulike retninger i ingeniørutdanningen: 

  • Mekanisk ingeniør 
  • Dataingeniør 
  • Sivilingeniør 
  • Elektroingeniør 
  • Aeroingeniør 
  • Energiingeniør 

* Det er kun sivilingeniør som gir deg en beskyttet tittel. For å bli en sivilingeniør må du ta en mastergrad i faget. 

Utdanningen er bygget opp på en slik måte at du får en grundig innføring i teori, samtidig som du løser virkelige og praktiske oppgaver. De praktiske oppgavene kommer i form av gruppearbeid, case-oppgaver og praksis, for eksempel. Denne kombinasjonen mellom teori og praktiske ferdigheter gir deg verktøykassen du trenger for å starte din karriere som ingeniør - uansett hva din fordypning er.  

Karrieremuligheter 

Som ingeniør jobber du med teknologi og utvikling av nye teknikker. Innen hvilket fagområde du vil få jobbmuligheter vil påvirkes av hvilken utdanning og retning du har studert. De ulike retningene innen ingeniørfaget som nevnes over, fungerer også som eksempler på hva slags type ingeniør du kan bli. 

For kontakt eller mer informasjon om Ingeniørvitenskap og teknologi, vennligst fyll inn en interessemelding.

Kostnader

Kontakt skolen for informasjon om kostnader. 

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ingeniørvitenskap og teknologi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Edith Cowan University

Perth

Om Edith Cowan University

Edith Cowan var den første kvinnen i det australske parlamentet, og ECU er det eneste universitetet som er oppkalt etter en kvinne. Hun kjempet for kvinners rettigheter, og for universitetet så er det viktig at alle skal føle seg velkommen her. ECU er også hjemmet til the West Australian Acadmemy of Performing Arts. Ikke bare får du et inkluderende studiemiljø her, men de tilbyr mange unike studier med høy kvalitet.

Bo på campus

Moderne boligalternativer er tilgjengelige for alle som studerer ved Edith Cowan, enten du velger å bo på campus eller privat. Velger du å bo på campus kan de friste med både basseng, fasiliteter for å drive med idrett og områder for å studere eller spille slappe av med bordtennis. Hvem ønsker ikke dette når de bor i den mest solrike byen i Australia? Her kan du også møte andre internasjonale og australske studenter, det perfekte utgangspunktet for et bra studieliv.

Bo i Perth

Perth er kåret til en av Australias beste byer å bo i. Dette skyldes blant annet de lave levekostnadene, som er betydelig lavere enn andre storbyer i Australia. Med over 2 millioner innbyggere er du også garantert et bredt spekter av kultur, sol, shopping og uteliv.

Søk gjennom SONOR

SONOR hjelper deg som har lyst til å studere i utlandet med alt fra kartlegging av studiemuligheter til selve søknadsprosessen. Det er ingen økonomiske forpliktelser for deg som student å benytte deg av SONOR sine tjenester, så hvorfor stå alene når du kan ha vår kompetanse i ryggen overfor et så stort og viktig valg?

Vis alle utdanninger fra Edith Cowan University

Kontaktinformasjon til Edith Cowan University

Edith Cowan University

Joondalup 270
Perth


Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Ingeniørvitenskap og teknologi:

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!