Vis studentum.no som: Mobil

Master i klinisk sykepleie

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
8 semester
Deltid
Støttet av lånekassen

Master i klinisk sykepleie

Er du sykepleier? Ønsker du å bygge på med mer kunnskap og kompetanse og har lyst til å ta en mastergrad i klinisk sykepleie? Klinisk sykepleie er knyttet til den praktiske hverdagen, og dette masterprogrammet vil gi deg avansert kunnskap i møte med pasienter, pårørende og samarbeidspartnere. Du vil få økt kompetanse innen fagutvikling, omstillingsarbeid og forskning, som du vil ha nytte av i den kliniske hverdagen Hvis du også har relevant videreutdanning fra før på minst 60 studiepoeng trenger du ikke ta full master, og kan søke deg inn og ta masterpåbygning på 60 studiepoeng. Det er også mulig å bygge på til master videre etter gjennomført videreutdanning i anestesi- barne-, intensiv-, operasjon- eller kreftsykepleie fra NTNU (med opptak i 2019 eller senere).

Master i klinisk sykepleie er på 120 studiepoeng. Vi tar opp studenter i Gjøvik, Trondheim og Ålesund, avhengig av studieretning.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!