Master

Fagdidaktikk – studieretning yrkesdidaktikk

NTNU, i Trondheim
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Fagdidaktikk – studieretning yrkesdidaktikk

Master i yrkesdidaktikk er særlig rettet mot deg som arbeider med fag- eller yrkesopplæring og kompetanseutvikling i skole, bedrift og offentlig virksomhet. Studiet legger stor vekt på praksis og på utvikling av og refleksjon over egen yrkespraksis.

Studiet legger stor vekt på praksis og på utvikling av og refleksjon over egen yrkespraksis. Studiet tar utgangspunkt i fag- eller yrkeskompetansen din og kompetansebehovet i bransjen eller virksomheten. Masterprogrammet i yrkesdidaktikk gir deg et godt grunnlag for å lede arbeid med kompetanseutvikling og fagutvikling.

Masterprogrammet i yrkesdidaktikk gir deg et godt grunnlag for å lede arbeid med kompetanseutvikling og fagutvikling. Master i yrkesdidaktikk gir deg også grunnlag for å arbeide med faglig og/eller administrativ ledelse av forsknings- og utviklingsarbeid. Med en master i fagdidaktikk kan du også bli kvalifisert for arbeid i offentlig administrasjon og forvaltning, i universitets- og høgskolesektoren, og i forlag.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights