Vis studentum.no som: Mobil

Experience-based Master in Information Security

NTNU
Sammendrag
Master
Gjøvik
6 semester
Deltid
Støttet av lånekassen

Experience-based Master in Information Security

Jobber du med informasjonssikkerhet, digital etterforskning eller cyberkriminalitet? Dette erfaringsbaserte masterprogrammet er tilrettelagt for deg som er i jobb. Målgruppen er alle som har behov for økt kompetanse om forebygging og håndtering av dataangrep. Du lærer hvordan du bygger trygge og solide informasjonssystemer mot uønsket aktivitet og metoder for å håndtere situasjoner når angrepene skjer. Studiet bygger på din yrkeserfaring og gir deg den teoretiske bakgrunnen du trenger for å lykkes i et svært viktig og givende fagområde. Din økte kunnskap vil også være med på å styrke sikkerheten i samfunnet. Studieprogrammet undervises på engelsk.

Studiet er et 3-årig deltidsstudium som er nettbasert med inntil 10 dager samling på Gjøvik.

Ingen studieavgift, kun semesteravgift.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!