Vis studentum.no som: Mobil

Marin teknikk - masterstudium (5-årig)

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Marin teknikk - masterstudium (5-årig)

Marin teknikk består av realfag, marintekniske fag og datateknologi. Du lærer blant annet om design og drift av marine systemer og konstruksjoner som skip, oppdrettsanlegg og flytende vindturbiner. Sentralt i studiet er fokus på nye teknologiske løsninger for en mer bærekraftig og miljøvennlig havnæring. Du kan for eksempel være med å utvikle autonome maritime løsninger som reduserer kostnader og effektivisere produksjonen av sjømat på en bærekraftig måte. For å redusere klimagassutslipp kan vi utvikle skip som bruker mindre energi, ta i bruk lavutslippsdrivstoff, produsere fornybar energi til havs og ta i bruk karbonfangst og -lagring. Denne kunnskapen får du på marin teknikk studiet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!