Bachelor

Bachelor i ingeniørfag, data

NTNU, i Trondheim
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag, data

Hvor mange apper har du brukt i løpet av det siste døgnet? Er det mulig å se for seg en hverdag uten bruk av digitale løsninger? Nei, vi omgir oss med mange ulike digitale løsninger som smarttelefonen. Viktigheten av oppdaterte apper kan påvirke både telefonens strømforbruk, levetid og appens effektivitet.

Helt fra starten av får du et solid grunnlag i praktisk programmering. Du lærer smidige metoder og støtteverktøy for å arbeide effektivt i team. Du lærer å bygge opp funksjonell, sikker og brukertilpasset programvare ved hjelp av moderne metoder og teknologier.

Som dataingeniør har du en attraktiv yrkesrettet kompetanse for å utvikle fremtidens IT-løsninger. Informatikk som disiplin er sentral i digitaliseringen av samfunnet og det er stort behov for IT-kompetanse innen alle bransjer. Du er med på kreative, innovative prosesser, jobber med nyskaping og utfører bærekraftvurderinger hele tiden.

NTNU
7491 Trondheim

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke...

Les mer og vis alle utdanninger ved NTNU

Highlights