Vis studentum.no som: Mobil

Bachelor i ingeniørfag, data

NTNU
Sammendrag
Bachelor
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Bachelor i ingeniørfag, data

Dataingeniørstudiet er for deg som vil spesialisere deg i programmering. I tillegg vil du lære å bruke effektive utviklingsverktøy og metoder for å jobbe i team i større utviklingsprosjekter. Du får jobbe kreativt og praktisk med å forenkle, forbedre og utvikle nye IT-systemer for å dekke dagens og fremtidige behov.

I dataingeniørstudiet vil du møte engasjerte faglærere i et kompetent fagmiljø. Prosjektarbeid står sentralt i studiet, og du har muligheten til å samarbeide med lokalt næringsliv på siste del av bachelorstudiet i arbeidet med bacheloroppgaven.

Studiet gir deg et solid grunnlag for å jobbe innen utvikling av digitale løsninger som kombinerer teoretiske og tekniske kunnskaper med praktiske ferdigheter.

I dette studiet lærer du å bygge opp funksjonell, sikker og brukertilpasset programvare ved hjelp av moderne metoder og teknologier. Studiet gir deg en kunnskap og ferdigheter i alle sider av programvareutvikling som sikkerhet, sårbarhet, drift og vedlikehold og personvern. Helt fra starten av får du et solid grunnlag i praktisk programmering, som inkluderer smidige metoder og støtteverktøy for å arbeide effektivt i team.

Programvare spiller en sentral rolle i den digitaliseringsprosessen som samfunnet gjennomgår. Eksempelvis er produksjon, produktutvikling, kommunikasjon, ledelse, bank og finans, utdanning, transport, underholdning, medisin, landbruk og juss alle avhengige av mange ulike typer programvare.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!