Vis studentum.no som: Mobil

Lektorutdanning i geografi for trinn 8 − 13

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Lektorutdanning i geografi for trinn 8 − 13

Er du opptatt av lokale og globale endringer? Ønsker du å undervise i et fag som tar for seg utvikling og endringer, lokalt og globalt? Med en lektorutdanning i geografi kombinerer du lærerutdanning med faglig fordypning i geografi. Geografi er studiet av sammenhengen mellom mennesker, samfunn og natur. Du får en bedre forståelse for vår egen hverdag, det samfunnet vi lever i og den verden vi er en del av, og hvordan de virker sammen. I flere av emnene du tar, får du delta på feltkurs og ekskursjoner.

Som lektor i geografi kan du undervise i samfunnsfag på ungdomstrinn og i videregående skole. I videregående kan du også undervise i programfagene samfunnsgeografi og geofag. Du får være med å vekke unge menneskers engasjement for faget. I løpet av studiet får du en faglig og pedagogisk trygghet til å gjøre en god jobb som lærer.

Kompetansen du får gjennom lektorutdanningen, gjør deg attraktiv også utenfor skolen. Du vil også være kvalifisert for yrker hvor det kreves fagkompetanse, pedagogisk kompetanse og formidlingsevne, for eksempel innenfor ledelse og kommunikasjon.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!