Vis studentum.no som: Mobil
Sammendrag
Heltid/deltid
56 timer
Videregående skole / Studiekompetanse
Oppstart: Kontakt Akademiet - Nettstudier
Søknadsfrist: Rullerende opptak frem til studiestart
Ja

Geografi

Ta opp geografi

Ta opp geografi

Geografi er et av fellesfagene som inngår i den allmennfaglige utdanningen ved videregående skoler og er obligatorisk for deg som ikke har et fullstendig vitnemål.

Faget tar for seg viktige miljøspørsmål, hvor spesielt problemstillinger rundt en bærekraftig utvikling er høyaktuelle i dag. I løpet av faget vil du blant annet lære hvordan du bruker geografiske kilder og verktøy, samt om landskap og klima i Norge og utlandet.

Du vil  også utvikle bevisstheten til å både drøfte og skape teorier om for eksempel miljøkonsekvenser, demografisk utvikling og befolkning.

Undervisningssted:

  • Sandnes
  • Nettstudier

 

Opptakskrav/Søknad

Fullført grunnskole eller tilsvarende

Studiefakta, Tittel m.m

Eksamen

Det avholdes muntlig eksamen i geografi. Eksamensdato og oppmeldingsfrist avgjøres av fylket du avlegger eksamen i. Mer informasjon om tidsfrister og datoer i ditt fylke kan du finne på privatistweb.no.

Fagkode: GEO1001

Jeg vil vite mer!

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Geografi.

Fyll inn din kontaktinformasjon

Send interessemeldingen

Få mer informasjon fra skolen

Akademiet Privatistskole

ta opp fag på akademiet privatistskole

Akademiet Privatistskole

Vil du forbedre vitnemålet ditt, få fordypnings-/ realfagspoeng eller generell studiekompetanse? Ta fagene du trenger på Akademiet Privatistskole!

Akademiet Privatistskole tilbyr undervisning og eksamensforberedelser i fag fra videregående skole. Om du mangler generell studiekompetanse, vil forbedre karakterer du har fra før, eller ta helt nye fag, har Akademiet Privatistskole det du trenger.

Karaktergaranti - Bedre karakter eller pengene tilbake!

Skolen har i tillegg karaktergaranti i alle fag. Akademiet har så stor tro på sitt pedagogiske undervisningsopplegg, sin skoleerfaring og sine lærere at vi gir deg pengene tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren din i fag du har fra før. Det vi krever av deg er at du møter til obligatorisk undervisning og leverer inn eventuelle obligatoriske oppgaver, samt gjennomfører prøveeksamen.

Studietilbud ved Akademiet Privatistskole

Vi tilbyr alle fellesfagene og har et bredt utvalg av programfag innen studiespesialisering. Enkelte realfag og språkfag gir tilleggspoeng på vitnemålet.

Les mer om studietilbudet og de ulike fagområdene:

 Biologi
 
Fysikk
 Geografi
 Historie
 Kjemi
 Kroppsøving
 Markedsføring og ledelse        
 Matematikk
 Mediefag

 Naturfag
 
Norsk
 
Politikk, individ og samfunn
 
Psykologi
 
Religion og etikk
 
Rettslære
 
Samfunnsfag
 
Språkfag
 
Økonomistyring


I tillegg tilbyr Akademiet egne pakker med fagkombinasjoner for deg som vil studere medisin i Norge, medisin i Øst-Europa eller bli ingeniør.

Privatistutdanning i åtte forskjellige byer og på nettstudier

Akademiet Privatistskole holder til i OsloDrammen, Fredrikstad, KristiansandSandnesÅlesund, Molde og Trondheim. I tillegg tilbyr vi nettstudier for deg som ønsker mer fleksibilitet i studiene. Nettkursene gir 18 måneders studietid og fleksibel oppfølging fra nettlærer gjennom et eget oppgaveinnsendingsprogram. 

Leksehjelp og rådgiving

Privatistskolen kan også tilby lever som til daglig går på en videregående skole leksehjelp og ekstraundervisning i fag de ønsker særlig fordypning i. Vi gjennomfører også prøveeksamen i alle fag, både skriftlig og muntlig. Du finner kontaktskjema til riktig studiested under hver utdanning.

Vis alle utdanninger fra Akademiet Privatistskole

Kontaktinformasjon til Akademiet Privatistskole

Akademiet Privatistskole

Pilestredet 56
0167 Oslo


Studiested

Vil du vite mer?

Fyll inn følgende felt for å få mer informasjon fra Geografi:

Motta nyhetsbrev om utdanning
OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!