Vis studentum.no som: Mobil

Lektorutdanning i realfag for trinn 8 – 13

NTNU
Sammendrag
Integrert Master
Trondheim
5 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Lektorutdanning i realfag for trinn 8 – 13

Lektorutdanning i realfag (LUR) er et femårig studieprogram som kombinerer lærerutdanning og faglig fordypning i realfag. Utdanningen gir deg en solid faglig bakgrunn, pedagogisk kompetanse og ferdigheter i kommunikasjon og ledelse. LUR er studiet for deg som ønsker å lære realfag på et høyt nivå og samtidig har lyst til å bli lærer.

Du kan velge mellom 5 studieretninger: biologi og kjemi, matematikk og biologi, matematikk og fysikk, matematikk og informatikk Matematikk og kjemi.

Lærerutdanning er et spennende valg for deg som ønsker å kombinere din faglige interesse med arbeid blant barn og ungdom. Med en femårig lektorutdanning i realfag kan du arbeide som lektor i skolen. Du blir kvalifisert til å jobbe som lærer fra og med åttende trinn i grunnskolen, til og med videregående skole. I tillegg til en undervisningsstilling, kan du også få rådgiver-, forsker- og lederstillinger.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!