Vis studentum.no som: Mobil

Master i helseledelse

NTNU
Sammendrag
Master
Ålesund
2 år
Deltid
Støttet av lånekassen

Master i helseledelse

Master i helseledelse sikter mot å gi perspektiver, kunnskaper og verktøy som er nødvendig for å fylle ulike lederroller i helse- og sosialtjenestene. Dette innebærer at masterprogrammet både bidrar til utvidet forståelse for rammefaktorer på organisasjonsnivå, og økt innsikt i personlige lederkvalifikasjoner.

Masterprogrammet utdanner handlingsorienterte ledere og gir deg økt forståelse for endringspresset som ledere står overfor. I studiet bygger du kompetanse for å takle virksomhetenes behov for kunnskap om tverrprofesjonell samhandling, myndiggjøring av brukere/pasienter/ansatte, innovasjon, arbeidshelse og pasientsikkerhet. Masterprogrammet tilbys som en fellesgrad i et samarbeid mellom NTNU, Høgskolen i Molde og Høgskulen i Volda.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!