Vis studentum.no som: Mobil

Likestilling og mangfold - årsstudium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Likestilling og mangfold - årsstudium

Likestilling hevdes å være en grunnleggende norsk verdi. I et flerkulturelt samfunn settes verdier knyttet til likestilling og mangfold i spill på mange forskjellige måter. Dette studiet gir kunnskap om hvordan likestilling og mangfold som verdier og praksis fremmes og håndteres i utdanning, arbeidsliv, familie og politikk. Norsk likestillingspolitikk blir sett i lys av globaliserende prosesser, som migrasjon, verdensomspennende medieuttrykk og kulturelle verdiendringer. Studiet gir deg spesiell kunnskap om hvordan kjønn og etnisitet inngår i kommunikasjon i arbeidslivet, og hva informasjonsteknologi og sosiale medier betyr for likestilling og livskvalitet.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!