Vis studentum.no som: Mobil

Creative Music Technology (Master’s programme)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Creative Music Technology (Master’s programme)

Masterprogrammet i kreativ musikkteknologi gir deg mulighet til å utvikle dine ferdigheter og øke dine kunnskaper innenfor et fagområde som har basis i samspillet mellom utøvende musikk og teknologi. Masterprogrammet i kreativ musikkteknologi er et tverrfaglig studium i utøvende musikkteknologi. Det innebærer at du vil bli gitt muligheter til å utvikle kompetanse og innsikt knyttet til kunstnerisk utøvelse og anvendelse av musikkteknologi. Dette kan innbefatte en videreutvikling av din kunstneriske uttrykksevne ved bruk av musikkteknologi som instrument, eller en vitenskapelig, analytisk eller pedagogisk-metodisk fordypning i aspekter ved lyd og teknologi. Gjennom arbeid med selvvalgt fordypningsemne (masteroppgaven), valgemner og obligatoriske emner, vil du kunne profilere masterprogrammet etter talent og preferanse, og slik utvikle en spisskompetanse på ditt felt.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!