Vis studentum.no som: Mobil

Matematiske fag - doktorgrad (ph.d.)

NTNU
Sammendrag
Doktorgrad
Trondheim
3 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Matematiske fag - doktorgrad (ph.d.)

Ph.d.-programmet i matematiske fag er for deg som vil forske på matematiske fag eller matematikkdidaktikk. Du kan bidra til utvikling av nye teorier og anvendelser innen matematiske fag eller bedre forståelse av matematikkdidaktikk. Du vil dra nytte av et bredt spekter av forskningsspesialiseringer som tilbys av et stort og forskningsintensivt institutt og du får mulighet til å drive med forskning på et høyt internasjonalt nivå. Doktorgradsprogrammet er faglig knyttet til Institutt for matematiske fag (IMF), men kan også omfatte tverrfaglig forskningsområder med hovedprofil innen matematiske fag.

Hovedområder innen matematiske fag er knyttet til forskning som strekker seg over et vidt spektrum av matematikk, matematikkdidaktikk, numerikk og statistikk, både i teoretisk retning og i samspill med naturvitenskap og teknologi.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!