Vis studentum.no som: Mobil

Master of Science - Product and System Engineering

NTNU
Sammendrag
Master
Ålesund
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Master of Science - Product and System Engineering

Norske bedrifter er verdensledende i å utvikle skip og utstyr for værharde farvann og krevende maritime operasjoner. Studiet er spesielt rettet mot design av skipsutstyr og maritime systemer. Du blir utfordret i å utvikle nye løsninger som skaper sikkerhet og som møter dagens miljøkrav. Du lærer også om avanserte systemer som inkluderer roboter, kraner og vinsjer i et komplekst samspill med brukere.

Målet er å utdanne innovative produktutviklere. Du lærer å kombinere spisskompetanse innen produktutvikling og konstruksjon med systemdesign og menneskelige faktorer. Du jobber også tverrfaglig med andre yrkesgrupper.

Dette er et internasjonalt masterprogram, som rekrutterer studenter fra hele verden. Undervisningen foregår på engelsk i et multikulturelt læringsmiljø.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10


OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!