Vis studentum.no som: Mobil

Kirkemusikk - ettårig studium

NTNU
Sammendrag
Årsstudium
Trondheim
1 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Kirkemusikk - ettårig studium

Ved NTNU Institutt for musikk kan du ta årsenhet i kirkemusikk. Utdanningen har to retninger: klassisk og rytmisk, og er primært et påbygningsstudium for musikere som ønsker kirkemusikalsk tilleggskompetanse.

Studiet er på 60 studiepoeng, og inneholder utdanning i hovedinstrument samt kor-/ensembleledelse, komposisjon/arrangering, og kirkemusikalske teoriemner. Den viktigste målgruppen for årsstudiet i kirkemusikk er kandidater som har fullført musikerutdanning og ønsker kirkemusikalsk tilleggskompetanse. Det er mulig å ta studiet over to år.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!