Vis studentum.no som: Mobil

Master i skoleutvikling og utdanningsledelse

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
6 semester
Deltid
Støttet av lånekassen

Master i skoleutvikling og utdanningsledelse

Det erfaringsbaserte masterprogrammet i skoleutvikling og utdanningsledelse skal utvikle dine evner til å lede virksomheter som har læring som sin hovedoppgave. Målet er derfor å utvikle lærende ledere. Lærende ledere er ledere som setter læring i sentrum for elevene, seg selv og sin organisasjon. For å oppnå dette, tar du emner innen organisasjon og ledelse med særlig relevans for ledelse av utdanningsorganisasjoner, og du får ta del i varierte læringsformer som knytter sammen teori og praksis.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!