Vis studentum.no som: Mobil

Security and Cloud Computing (Master's Programme)

NTNU
Sammendrag
Master
Trondheim
2 år
Heltid
Støttet av lånekassen

Security and Cloud Computing (Master's Programme)

Masterprogram i Security and Cloud Computing (SECCLO ) er et 2-årig Erasmus Mundus Joint Master Degree Programme. Mastergradsprogrammet i SECCLO gir bachelorkandidater mulighet til å utvikle og forbedre kompetanse og kunnskap innen sikkerhet og cloud computing. Studiet tilbyr praktisk ingeniørvitenskap og teoretisk innsikt i sikker systemteknikk, distribuert applikasjonsutvikling, nettverk og servicearkitekturer, samt sky- og mobilplattformer. Denne bakgrunnen gir studentene mulighet til å møte kravene og de langsiktige behovene til den europeiske IKT-bransjen.

I løpet av det toårige SECCLO-studiet skal studentene studere i to forskjellige land, samtidig som de får en bred forståelse av de nyeste og fremtidige teknologiene for sikre sky- og mobildatasystemer. Det første studieåret foregår på Aalto Universitet i Finland. Universitetene som deltar i programmet er Det Kongelige Teknologiske Institutt (KTH), Sverige, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), Danmarks Tekniske Universitet (DTU), Danmark, Universitetet i Tartu, Estland og EURECOM, Frankrike.

NTNU

NTNU

NTNU – Norges Teknisk-Naturvitenskapelige Universitet

Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen. NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik.

NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet 

Vis alle utdanninger fra NTNU

Kontaktinformasjon til NTNU

NTNU

7491 Trondheim

Tlf: 73 59 50 00
Fax 73 59 53 10

OMTALER

Det finnes ingen omtaler av denne utdanningen ennå. Bli den første!